YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKAR EĞİTİMİ

Bireylerin yeteneklerinin tespit edilmesi, bu yeteneklerin aktif kullanılması ve geliştirilmesi, hem iyi bir pozisyon belirlenmesine hem de bireyin kariyerini doğru bir şekilde yönlendirmesine büyük katkılar sağlamaktadır. YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKAR eğitiminde her bir çalışan kendini daha yakından ve filtresiz olarak keşfediyor. Hangi konuda başarılı ya da becerikli olduğunun yanı sıra başarısız veya yetkin olmadığını düşündüğü alanlarda neler yapabileceklerini keşfediyor. Belki uzun zaman sonra ilk kez kendi gücünü fark eden bireyler eğitim sonrası kurumlarında olağanüstü performanslar sergiliyor. Aynı zamanda davranışlarının kaynaklarını tespit ederek stresli faktörleri ortadan kaldıran çalışanlarda yaşanan dönüşüm kişinin hem sosyal hem de iş hayatında fark yaratıyor.

• Davranışlarını ve düşüncelerinin farkında olma
  • Bakış açısının gelişmesi
  • Motivasyonun artması