1. Seviye
25Mart

Çok yakında başlıyor…

YAŞAMSAL DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ

Tamamıyla bireysel dönüşümüne odaklanmış bireyler için hazırlanmış, 16 haftalık eğitim programıdır. 8’er modülden 2 dönem olarak gerçekleştirilir. Hayat içerisinde karşılaşılan önemli kavramların üzerine kurgulanan programda, eğitim boyunca katılımcılara eğitmenler tarafından çalışmalar yaptırılırken katılımcılar da çalışma yaptırma deneyimi yaşarlar.

Yasemin Conker’in yetiştirdiği eğitmen ekibi tarafından verilecek olan bu ileri seviye eğitim programı, sizin yaşamsal dönüşümünüzü gerçekleştiriyor.

Her hafta işlenen farklı konular üzerinden, İYİ OLMAK MÜMKÜN teknikleri ile yapacağınız yoğun çalışmalardan oluşan farkındalığınız ile gündelik yaşamınızda kalıcı bir dönüşüme şahitlik edecek ve diğer insanların dönüşümü için kılavuzluk edebileceksiniz.

Yaşamsal Dönüşüm Atölyesi, 16 haftalık bir eğitim programıdır. 8’er modülden 2 dönem olarak gerçekleştirilir. Hayat içerisinde karşılaşılan önemli kavramların üzerine kurgulanan programda, eğitim boyunca katılımcılara eğitmenler tarafından çalışmalar yaptırılırken katılımcılar da çalışma yaptırma deneyimi yaşarlar.

Atölye sonunda Katılımcı Belgesi verilir.

Katılım Şartları:

İyi Olmak Mümkün ve Bilişsel Çarpıtmalar Programlarını tamamlamış olmak

1. Hafta: Yalan
  2. Hafta: Dinleme
  3. Hafta: Anne – Baba
  4. Hafta: Bağımlılık
  5. Hafta: Bütünlük
  6. Hafta: Koşulsuz Sevgi
  7. Hafta: Günah – Batıl İnanç
  8. Hafta Evet ve Hayır
  9. Hafta: Ego
  10. Hafta: Cinsellik
  11. Hafta: Eril – Dişil Enerji
  12. Hafta: Para
  13. Hafta: Ölüm – Doğum
  14. Hafta: Zaman
  15. Hafta: Hayaller – Hayal Kırıklıkları
  16. Hafta: Hastalık

Başvurular belli bir sayıya ulaşınca eğitim için size haber verilecektir.