Yaşamsal Dönüşüm Atölyesi 4,500.00

İYİLİĞİ ÇOĞALTIYORSUNUZ!…

Eğitim için ödeyeceğiniz bu ücret ihtiyaç sahibi diğer katılımcıların da bu programı alması için kullanılıyor.
Aynı zamanda vakfımızın faaliyetlerini sürdürebilmesine katkı sağlıyor.

BİR TANE KENDİN İÇİN BİR TANE DE DAYANIŞMA İÇİN SEPETE EKLE!

Adet

Share with friends

Açıklama

YAŞAMSAL DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ

Tamamıyla bireysel dönüşümüne odaklanmış bireyler için hazırlanmış, 16 haftalık eğitim programıdır. 8’er modülden 2 dönem olarak gerçekleştirilir. Hayat içerisinde karşılaşılan önemli kavramların üzerine kurgulanan programda, eğitim boyunca katılımcılara eğitmenler tarafından çalışmalar yaptırılırken katılımcılar da çalışma yaptırma deneyimi yaşarlar.

Yasemin Conker’in yetiştirdiği Eğitmen ekibi tarafından verilecek olan bu ileri seviye eğitim programı, sizi kendi zihinsel dönüşüm yolculuğunuza çıkarıyor.

Her hafta işlenen farklı konular üzerinden, İYİ OLMAK MÜMKÜN teknikleri ile yapacağınız yoğun çalışmalardan oluşan farkındalığınız ile gündelik yaşamınızda kalıcı bir dönüşüme şahitlik edecek ve diğer insanların dönüşümü için kılavuzluk edebileceksiniz.

Yaşamsal Dönüşüm Atölyesi, 16 haftalık bir eğitim programıdır. 8’er modülden 2 dönem olarak gerçekleştirilir. Hayat içerisinde karşılaşılan önemli kavramların üzerine kurgulanan programda, eğitim boyunca katılımcılara eğitmenler tarafından çalışmalar yaptırılırken katılımcılar da çalışma yaptırma deneyimi yaşarlar.

Atölye sonunda Katılımcı Belgesi verilir.

Katılım Şartları:

İyi Olmak Mümkün ve Bilişsel Çarpıtmalar Programlarını tamamlamış olmak