Kafe Anjelika – Anjelika Akbar 1,000.00

İYİLİĞİ ÇOĞALTIYORSUNUZ!…

Kitap için ödeyeceğiniz bu ücret ihtiyaç sahibi kişilerin İOM programını alması için kullanılıyor.
Aynı zamanda vakfımızın faaliyetlerini sürdürebilmesine de katkı sağlıyor.

BİR TANE KENDİN İÇİN BİR TANE DE DAYANIŞMA İÇİN SEPETE EKLE!

Adet

Share with friends

Kafe Anjelika – Anjelika Akbar

Kendinize ve Sevdiklerinize Özel Bir Hediye

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Anjelika Akbar yeni kitabı Kafe Anjelika için mutfağa girdi.

Her bir yemeğin tarifinin yanısıra öyküsünü ve onu hazırlarken dinlediği müziğini de sizlerle paylaştı. Sanat eseri kıvamındaki bu kitaptan sınırlı sayıda basıldı.

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar ile gerçekleştirmiş olduğumuz dünyada bir ilk olan yaşama dair kitap projesini size sunmaktan onur duyuyoruz.

Kafe Anjelika – Ne Müziksiz Ne Yemeksiz adındaki telif hakkı İOM Vakfı’na ait olan kitabın özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:

• Anjelika Akbar kendisi mutfağa girip bütün yemekleri bizzat pişirdi.
  • Yemeklerin tariflerini yazdı.
  • Yemek tariflerinin danışmanlığını Anjelika Akbar’ın annesi Galina Rosenbaum Timchenko yaptı.
  • Yemeklerin öykülerini yazdı.
  • Yemeklerin fotoğraf çekiminde ailesinden kalan objeler kullanıldı.
  • Fotoğraf çekimleri Anjelika Akbar’ın evinde ve bahçesinde gerçekleştirildi.
  • Sanatçı her bir yemeği hazırlarken kafasının içinde duyduğu müziği QR kodu ile sayfada paylaştı.
  • Yemeklerin hazırlanışı ve fotoğraflanması sırasında İOM Vakfı kurucu Başkanı Yasemin Conker hazır bulundu ve yardım etti.
  • Fotoğrafları dünyaca ünlü fotoğrafçı olan Anjelika Akbar’ın oğlu Yürek Akbar çekti.
  • Yürek Akbar’ın asistanlığını kardeşi Timur Tarman yaptı.
  • Tasarım, editörlük ve redaksiyon hizmetlerini Boyut Yayın Grubu ortaklarından Murat Öneş yaptı.