TAKIM RUHU EĞİTİMİ

Kurumlar birçok farklı karaktere sahip bireylerin bir arada çalıştığı yerlerdir.

Her bireyin bir parmak izi gibi kendine ait bir zihinsel örüntüsü olduğu için ve her yaşadığı duruma özel bir mizaca büründüğü için takım uyumu yakalanması zor bir süreç olabiliyor.

Takım uyumu yakalayan her topluluğun başarılı olduğunu göz önüne aldığımızda ise bu konu daha fazla önem kazanıyor. Takım uyumu sağlayamayan topluluklarda verimsizlikte artışlar, hiyerarşide aksaklıklar, iletişimde sorunlar ve uyumsuz durumlar meydana geliyor.

TAKIM RUHU eğitiminde çalışanların birlikte çalışırken yaşadığı problemlere, bireysel algılama örüntülerine daha yakından bakıyoruz. Onların uyumsuzluk yaşamalarına neden olan zihinsel durumların ortadan kalkması için güçlü çalışmalar yapıyoruz.

Eğitim sonunda takım olmaya bambaşka pencerelerden bakabilen bireyler, birbirleri için daha özverili olurken, takımın başarısı için da daha aktif bireylere dönüşüyor.

• Geniş bakış açısı
  • Önyargısız yaklaşım