MUTLULUK ALIŞKANLIĞI EĞİTİMİ

Mutlu bir çalışma ortamı ve mutlu bir yaşam her kurumun yaratmak ve oluşması için katkı sağlamak istediği bir durum.

Kurumlar ve İK departmanları, gelir artışı, yan haklar, sosyal haklar gibi birçok yöntemle çalışanlarının mutlu olması için çaba sarf etse de çoğunlukla başarılı olamazlar.

Özellikle personel devir oranının artması gibi belirteçlerin ortaya çıkması durumunda çalışanların kurum içerisinde mutlu olması acil çözülmesi gereken bir soruna dönüşüyor.

MUTLULUK ALIŞKANLIĞI eğitiminde çalışanların mutluluk tanımlarına derinlemesine bir bakış atarken, onların mutluluklarını engelleyen zihinsel durumlarını dönüştürmek üzere pratik ve etkili çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Mutluluk halinin, bilimsel ve nörolojik yanlarını da vurguladığımız eğitimde, çalışanların bu hale uyumlanması için önemli farkındalıklar yaşamalarına yardımcı oluyoruz.

Eğitim sonunda oluşan son tabloda mutluluk halinin ne kadar kolay ulaşılabilir olduğunu fark eden çalışanlar, bir yandan da bu hali bir alışkanlığa dönüştürmek için tavsiyeler ve taktikler edinmiş oluyor.

• Kendini keşfetme
  • Geniş bakış açısı
  • Dengeli bir ruh hali
  • Farkındalığın artması