MOTİVASYONUNU YÜKSELT EĞİTİMİ

Günden güne artan motivasyon kaybı hem sosyal yaşamda hem de kurumsal yaşamda günden güne artmaya devam ediyor.

Motivasyon kaybı müdahale edilmedikçe günden güne artarak tükenmişlik sendromu gibi durumların oluşmasına neden oluyor. Yaşanan bu durum kurumlarda iş akışlarını aksatıyor, maddi ve manevi kayıplara neden oluyor.

MOTİVASYONUNU YÜKSELT eğitiminde, çalışanların motivasyon kaynaklarında neler olduğuna, motivasyonunu düşüren durumlara ve bu durumlardaki örüntülere bakıyoruz.

Gerçek örnekler üzerinden yaptığımız çalışmalarla bireylerin benzer durumlarda bir daha motivasyon kaybı yaşamayacağı yetkinlikler kazanmasına yardımcı oluyoruz.

Böylelikle çalışma yaşamında daha dayanıklı, zihin işleyişlerinin farkında olan ve stres doğuran olaylardan etkilenmeyen ve motivasyonu daha yüksek çalışanlar olmasına katkı sağlıyoruz.

• Günlük rutinleri fark etme
  • Davranış örüntülerini fark etme
  • Duygu durumunu yönetebilme
  • Plan ve program yapabilme