KRİZLE BAŞA ÇIK EĞİTİMİ

Kriz anları ve hayat şartları çoğunlukla çalışanları olumsuz etkileyen, isteklerini ve motivasyonlarını kaybetmelerine neden olan durumlar yaratıyor.

Zihin yapılarına göre her birey yaşanan olumsuz durumlara tepkiler veriyor. Bu tepkiler çalışanları çokça pasif hale getiriyor. Konfor alanından uzaklaşan kişiler mutsuzluk yaşarken üretkenlikleri düşüyor, iletişimleri azalıyor ve yaşamdan kopuk özellikler sergiliyor.

KRİZLE BAŞA ÇIK eğitimi ile çalışanların, yaşadıkları durumlara neden tepki verdiklerini, nasıl tepki verdiklerini ve bu yaklaşımları çözümlemelerini sağlıyoruz. Yaşadıkları kriz anları üzerinden gerçek örneklerle çalışarak yetkinliklerini geliştiriyoruz.

Bunun sonucunda da yaşanan kriz durumlarından direkt etkilenmeyen, krizlere özgür bir zihinle çözüm üretebilen, yaratıcığı yükselmiş bireyler olmalarına yardımcı oluyoruz.

• Bağımsız gözlem yeteneği
  • Depresif özelliklerin azalması