KENDİNİ HEMEN KEŞFET

KİŞİLİK ANALİZİ

Muazzam bir kişilik analiz raporuyla, karakter özelliklerinizi derinlemesine öğrenin.

Tüm gizemleri kaldırın, KENDİNİZİ TANIYIN!

52 SAYFA

Benzersiz bir rapor

ANINDA ERİŞ

24 Saat İçinde Hazır

worldwide-hand
kisilik-analizi

KİŞİLİK ANALİZİ RAPORU

BU RAPOR İLE KENDİNİZİ TÜM YÖNLERİNİZLE KEŞFEDİN!

İnsanın kendini keşfetme yolculuğunda birçok önemli adım var. Biz İyi Olmak Mümkün Vakfı olarak, herkesin kendini keşfetmesi, yaşamını hep daha iyi versiyonuna taşıması için destek olmak adına yola çıktık.

Kişilik Analizi Raporu ise, 52 sayfalık bu derin yaklaşımıyla hayatınızda devrimsel bir yol ayrımı olacaktır.

Bu rapora sahip olmanızın ardından sizi mutlaka İOM eğitimlerine de bekliyoruz.

yasemin-conker

İOM Vakfı YK Başkanı

yc-sign
İyi Olmak Mümkün Vakfı | İOM Vakfı
ŞİMDİ SAHİP OL

Kişilik Analizi Raporu

52 sayfalık, kendini her yönünle tanımanı sağlayan olağanüstü bir rapor!

RAPORUNUZ İLE DANIŞMANLIK ALABİLİRSİNİZ

Kişilik Analizi,  güçlü bir şekilde kullandığınız özellikleriniz ile sınırlı şekilde kullandığınız özelliklerinizi de raporluyor. Böylelikle güçlü kullandığınız bu özellikleri daha da parlatmak, sınırlı kullandığınız özelliklerinizi de daha etkin kullanabilmek adına çalışmalar yapabiliyoruz. .

En önemlisi ise potansiyel risklerinizi raporluyor olması. Risk teşkil eden kişilik özelliklerinizi bilerek ortadan kaldırmak, bu özellikler üzerinde çalışmak hayatınızın gidişatında büyük fark yaratacaktır.

Rapor içerisinde bulunan birçok detay sayesinde, hayatınızda çalışma yapmak istediğiniz her alanda etkili çalışmalar yapıyoruz.

Kişilik Analizi çocuklarımızı tanımamız ve onların kişilik özelliklerini ortaya çıkarmamızı sağlıyor. En önemli faydası ise onların kişilik özelliklerine uygun meslekleri raporluyor olması. Öyleki rapor içerisinde öğrenciye uygun üniversite bölümleri de bulunuyor. Şöyle düşünün;

Çocuğunuz birçok üniversite bölümünü kazanabilir, hepsini okuyabilir ve hepsinden mezun olarak işe girebilir. Fakat onun iş yaşamındaki etkinliğini ve başarısını, dolayısıyla hayattaki mutluluğunu belirleyen şey o işin getirdiği gereklilikleri ne kadar kolay ve doğru yaptığıdır. İşte burada devreye çocuğunuzun kişilik özellikleri girer.

Eğer çocuğunuzun kişilik özellikleri o mesleğin getireceği becerileri rahatlıkla ve başarılı bir şekilde yapabilmesini sağlıyor olursa onun hayattaki mutluluğunun daim olması için büyük bir yatırım yapmış olursunuz. Çünkü mesleki anlamdaki başarı ve mutluluk, genel yaşamımıza etki eden en önemli faktörlerden birisidir.

İş yaşamında başarılı olmak da, günlük yaşantımızda rahat ve mutlu olmak da enerjimizi ne için kullandığımıza ve yaşadığımız durumlara verdiğimiz tepkilere göre şekilleniyor.

Kişilik Analizi, en temelinde insan kaynakları amacıyla oluşturulmuş bir kişilik raporu. Dolayısıyla iş yaşamında farklılık ve başarı yakalamak için mutlaka sahip olunması gereken bir rapor.

Envanterin karakter özelliklerinizi, iletişim tarzınızı, takım çalışmasındaki tutumunuzu, iyi ve kolay yaptıklarınızı, stres altındayken potansiyel risklerinizi ve çok daha fazlasını raporlaması ile iş yaşamınızı nasıl yönlendirmeniz gerektiğini, iş yaşamınızda başarı için neleri nasıl yapmanız gerektiğini belirleyebiliyor ve üzerinde çalışabiliyoruz.

Kişilik Analizi raporu tıpkı bir bireyin birçok yönünü derinlemesine raporlaması gibi bir kurumu da tüm yönleriyle raporlayabiliyor, güçlü ve zayıf yönlerini belirleyebiliyor, ekip üyelerinin birbirleriyle uyum durumlarını ortaya koyabiliyor.

Kişilik Analizi Envanterini şirketinizdeki çalışanlarınıza uygulayarak hem insan kaynağınızı üst seviyelere çıkararak verimlilik ve performansınızı artırabiliyoruz hem de kurumunuzun kendine özel raporunu oluşturabiliyoruz.

Böylelikle insan kaynakları departmanınızı tam da şirket ihtiyaçlarına göre yönlendirebiliyoruz ve şirketin eğitim ihtiyaçlarını belirleyebiliyoruz. Akabinde vereceğimiz eğitimler ile şirketinizi çok daha güçlü, etkin, verimli ve dolayısıyla başarılı kılabiliyoruz.