KENDİNİ TANI EĞİTİMİ

Kendi yeteneklerinin, duygularının, arzu ve isteklerinin henüz kararına varamamış bireylerin hem kurumsal hem de bireysel yaşam içerisinde dengeye gelmeleri, aktif ve üretken olmaları uzun sürebiliyor.

Özellikle iş yaşamı içerisindeki dinamik akış, kendini tamamlanmış hissetmeyen çalışanlarda daha stres verici bir durum haline gelebiliyor. Tüm bu stres hali, aslında kendine uygun olmayan isteklere ulaşmaya çalışan bireylerde stres seviyesini yükseltip daha depresif durumlar yaratabiliyor. Bu stres seviyesinin yükselmesi aynı zamanda bağışıklığın düşmesine sebep oluyor ve bu da hastalıklara yol açıyor.

Ancak kendini doğru bir şekilde tanıyabilmiş, kendi düşünce dünyasını fark edip gözlemleyebilen bireyler hayat içerisinde daha huzurlu, daha üretken ve daha aktif olabiliyorlar. Kurumlarına da çok faydalı çalışanlar olabiliyorlar.

KENDİNİ TANI eğitimi ile çalışanların kendilerini gerçek anlamda fark edebilmelerini, tanıyabilmelerini, potansiyellerini açığa çıkarmalarını sağlamaya yardımcı oluyoruz.

• Kendini tanıma
  • Kendi yeteneklerini fark edebilme
  • İsteklerini tespit edebilme
  • %100 sorumluluk alabilme