HOŞ GELDİNİZ

İYİ OLMAK MÜMKÜN VAKFI

İOM Vakfı olarak daha iyi bir sen olman için sana ihtiyacın olan yöntemleri sunuyoruz.

Vakfımızın eğitim programlarına katılankar hayatlarında olumlu değişimler yaşadı ve kendilerinin daha iyi bir versiyonuna geçtiler.

Sen de onlardan biri olabilirsin!

about-shape-1-2

Yepyeni bir sen, yeni bir gelecek

iom-hakkimizda-1

İyi Olmak Mümkün!

İOM Vakfı olarak beden ve zihin açısından sağlıklı gelecek nesillerin yetiştirilmesine katkı sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmek üzere her bir bireyin İyi Olmak Mümkün yöntemlerini bilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu yöntemleri kullananların eğitim, kültür, sanat, spor ve sağlık alanlarında etkin ve verimli olacağına inanıyoruz.

iom-hakkimizda-2

İOM, İyi Olmak Mümkün çalışmalarıyla çeşitli eğitim kanallarının sonraki nesillere gelişerek aktarılmasını ister.

İOM Vakfı, İyi Olmak Mümkün çalışmalarını bireyin eğitiminin en önemli parçası olarak görür. Bu sebeple bir dizi eğitim programı hazırlayıp uygulanmasını sağlar. Bu yöntemleri bilen ve uygulayan bireylerin farkındalıkları artar ve hayatlarını verimli biçimde sürdürürler.

iom-hakkimizda-3

İOM, her türlü yaratıcılığın desteklendiği kendi kendine yetebilen bir ekosistem oluşmasını amaçlar.

İOM Vakfı, İyi Olmak Mümkün çalışmaları ile yaratıcılığa katkı sağlar. Yaratıcı düşünceyi geliştiren yöntemleri kullanır. Kültür ve sanat alanında kendini ifade eden insanların hayatını zenginleştirip yeni boyutlara taşır.

iom-hakkimizda-3

iom-hakkimizda-4

İOM, sporu gündelik hayatın bir parçası olmasını destekler.

İOM Vakfı, İyi Olmak Mümkün çalışmaları kapsamında, her açıdan sağlıklı bir beden için sporu önemser. Bu sebeple spor alanındaki çalışmaları destekler. Sportif aktivitelerin insanları olumluya, iyiye kanalize edeceğini düşünür.

iom-hakkimizda-5

İOM Vakfı, insanların beden ve akıl sağlığı tam ve bütün olarak kendinden sonraki nesillere örnek olabilecekleri ortamı sağlamayı hedefler.

İOM Vakfı, beden ve zihin açısından sağlıklı gelecek nesillerin yetiştirilmesine katkı sunmayı hedefler. Bu hedefi gerçekleştirmek üzere her bir bireyin İyi Olmak Mümkün yöntemlerini bilmesi gerektiğini düşünür. Bu yöntemleri kullananların eğitim, kültür, sanat, spor ve sağlık alanlarında etkin ve verimli olacağına inanır.

İOM

Kültür

Sanat

Spor

Sağlık

YÖNETİM KADROMUZ

İyi Olmak Mümkün Vakfı Yönetim Kadrosu

Uzman ekibimizin önderliğinde, değerli eğitmenlerimizle birlikte vakfımızın amaçlarını gerçekleştirmek ve daha iyi bir yaşam için çalışmaya devam ediyoruz.

SİZ DE DENEYİMLEYİN

Vakfımız Hakkında
Neler Söylediler?

İyi Olmak Mümkün Vakfı kurulduğu günden itibaren yüzlerce kişinin hayatına öğrettiği yöntemlerle dokundu.

İyi Olmak Mümkün Vakfı | İOM Vakfı İyi Olmak Mümkün Vakfı | İOM Vakfı İyi Olmak Mümkün Vakfı | İOM Vakfı
BİRLİKTE BAŞARALIM

İyiliği tüm gücümüzle herkese ulaştırıyoruz!

İOM Vakfı'nda, bireylerin yaşamını iyileştirici yöntem ve araçlarını ihtiyacı olan herkese ulaştırmak amacıyla durmaksınız çalışıyoruz.

Bu amaçla oluşturduğumuz bir gönüllü programı başlattık.

help-people-shape-1
vakif-hakkinda
VAKFIMIZI YAKINDAN TANIYIN

İyi Olmak Mümkün!

Kurucumuz: Yasemin Conker

Yasemin Conker, 2021 yılında, kendi oluşturduğu yöntemleri, yetiştirdiği eğitmenleriyle birlikte ihtiyacı olan herkese ulaştırmak amacıyla İyi Olmak Mümkün Vakfı'nı kurdu.

Daha fazla bilgi alın >>

Vakıf Künyesi

• Ünvan: İyi Olmak Mümkün Eğitim, Kültür, Sanat, Spor ve Sağlık Vakfı
  • Nevi: Yeni kurulmuş vakıf
  • Kısa Adı: İOM
  • Kuruluş Tarihi: 03.12.2021
  • Sorumlu Kişi İsmi: Emine Yasemin Conker
  • Vergi Kimlik Numarası: 4831244602
  • Vergi Dairesi: Cumhuriyet
  • Kamu Denetimi Mercii: T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü
  • Sicil Mercii: T.C. Ankara Vakıflar Genel Müdürlüğü
  • NACE Kodu: 949909 – Üyelik gerektiren kültür, dayanışma ve eğlence dernek ve birliklerinin faaliyetleri
  • PTT UETS Adresi: Büyükesat Mah. Kızkulesi Sok. 38/1 GOP Çankaya / ANKARA
  • Vakıf Senedi

VAKIF:
    Madde 1– Vakfın adı “İyi Olmak Mümkün Eğitim, Kültür, Sanat, Spor ve Sağlık Vakfı”dır. Kısa adı İOM’dur. İş bu resmi senette sadece Vakıf denilecektir.

VAKFIN MERKEZİ:
    Madde 2– Vakfın merkezi Ankara İli, Çankaya ilçesinde olup, adresi Gaziosmanpaşa Mahallesi, Kızkulesi sokak No: 38/1 dir. İlgili mevzuat çerçevesinde Vakıf Yönetim Kurulu kararı ile yurt içinde veya dışında şube ve temsilcilikler açılabilir..

Devamını okuyun>>

• Saadettin Bekar:Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi
  • Enhanced Media Ltd. Şti: Web Sitesi Yöneticisi

• Dijital Hizmet Sağlayıcılar

• Site Barındırma: SiteGround Hosting Ltd.
  • Site Sunucu Konumu: İngiltere
  • E-Posta Barındırma: Google