İLETİŞİMİN GÜCÜ EĞİTİMİ

Kurumsal yaşamda birçok sorun iletişimde yaşanan anlaşmazlıklardan meydana geliyor.

Çalışanların kısıtlı iletişim yetkinliklerinden dolayı ortaya çıkan bu anlaşmazlıkların sebep olduğu egosal davranışlar ve yüksek stres, iş sürecindeki tüm alanlara yansıyor.

Bu da kurum işleyişini temelinden etkiliyor. Geç kalan görevler, yanlış sürdülen süreçler ve bunların neden olduğu başarısızlık düşüncesiyle gelen olumsuz duygular hem kurumu hem de bireyin günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.

İLETİŞİMİN GÜCÜ eğitiminde çalışanların iletişime dair yaşadığı tüm problemli konularda etkin rol alıyoruz.

Eğitim sonunda kazanılan yetkinlikler, bakış açıları ve zihinsel durum sayesinde kurum içi iletişimde fark yaratan bir süreç başlıyor!

• %100 dinleyebilme
  • Kendini daha etkin ifade edebilme
  • Olanı olduğu haliyle görebilme ve duyabilme
  • Daha geniş ve esnek bir bakış açısı