BİRLİKTE MÜMKÜN!

İOM Vakfı
Gönüllülük Programı

Oluşturduğumuz gönüllü programıyla İOM yöntemlerini herkese öğretmek ve herkesin yaşamına katkı sağlamak için çalışıyoruz.

SEN DE ARAMIZA KATILIR MISIN?

Yöntemlerimizi ve faaliyetlerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için siz de bir köprü olabilirsiniz!

Toplumumuza Katmanın Vakti Geldi!
  • Bu özel bir davet!

Sizin de aramızda olabileceğiniz gönüllü ekibimizi özenle seçiyoruz. Gerçekten fark yaratan bir topluluğun parçası olacaksınız.

• Olağanüstü bir etki yaratalım!

Bağlantılarınız ve iletişim becerileriniz, vakfımızın faaliyetlerini yansıtmak için güçlü bir araç olacak. Sizinle birlikte eğitimlerimizin değerini ve etkisini daha fazla insana aktarabiliriz.

• Şimdi Dönüşüm Zamanı!

Katılımınızla birlikte daha fazla insanın hayatına dokunabileceğiz. Toplumsal dönüşüm ve iyilik için bir adım öne çıkacağız.

Gönüllülük Başvuru Formu

İyi Olmak Mümkün Vakfı | İOM Vakfı İyi Olmak Mümkün Vakfı | İOM Vakfı İyi Olmak Mümkün Vakfı | İOM Vakfı
    BİRLİKTE BAŞARALIM

İyiliği tüm gücümüzle herkese ulaştırıyoruz!

İOM Vakfı'nda, bireylerin yaşamını iyileştirici yöntem ve araçlarını ihtiyacı olan herkese ulaştırmak amacıyla durmaksınız çalışıyoruz.

İşte bu amaçla oluşturduğumuz bir gönüllü programına siz de katılın!

help-people-shape-1