dUYGULARLA TANIŞ EĞİTİMİ

Bugün, insanlara ait 300’e yakın duyguyu 9 kategori altında tanımlayabiliyoruz.

“İyiyim, mutluyum, fena sayılmaz” gibi çok az bir duyguyu günlük iletişimimiz içerisinde ifade edebilsek de hissettiklerimiz bundan çok daha fazlası. Asıl önemlisi ise bu hissettiğimiz duyguların bizim zihnimizde ve bedenimizde nelere neden olduğu.

Duygular bizi direkt etkileyen, ruhsal durumumuzu, fiziksel yaşantımızı, günlük performansımızı, iletişim halimizi değiştiren en önemli kaynaklardır. Duygularını fark etmeyen ve bu duyguların temelindeki düşüncelerini yönetemeyen bireyler maalesef yaşadığı duygunun etkisine girer ve bunun getireceği hiçbir şeyi kontrol edemez.

DUYGULARLA TANIŞ eğitiminde, çalışanların gün içerisinde yaşadığı olayların, bu olayların getirdiği düşüncelerin ve duyguların farkındalığına ulaşmasını sağlarken, tüm bu durumun etkisinden kurtulabilmelerine yardımcı oluyoruz.

Böylelikle daha esnek, duygu durumu daha dengeli, iletişimi açık çalışan ve bireyler olmalarını sağlamakta etkin rol alıyoruz.

• Anda kalabilme
  • Farkındalığın artması
  • Duygu durumunu yönetebilme
  • İletişime açıklık