İyi Olmak Mümkün Programı

Son güncelleme 27 Haziran 2022
0 kişi kayıt oldu

Kurs Hakkında

İyi Olmak Mümkün programı’na katılanlar ,Yasemin Conker’in hayatı boyunca derlediği en etkili çalışma yöntemlerini öğrenir ve pratik eder. Dolayısıyla hayatlarının her alanında kendi üzerlerinde veya sevdiklerine çalışmalar yapabilirler.

Program 6 modülden oluşmaktadır.

Ayrıca program mezunları Özel Facebook Grubu‘na katılım hakkı kazanarak, bilgilerini sürekli pekiştirebilecek, grup içerisinden destek alabilecek, diğer katılımcıların deneyimlerine tanık olabilecek ve kendi deneyimlerini paylaşabilecek.

Bilgi

Program 6 gün sürer ve 6 farklı modülden oluşur.
Program 21,23,28,30 Haziran ve 5,7 Temmuz tarihlerinde, saat: 20.00 – 22.00’de gerçekleşecektir.
Program Zoom üzerinden Online olarak gerçekleşecektir
Eğitmenler: Yasemin Conker

Program Akışı

12h

ANDA KALMANIN FAYDALARI VE TEKNİKLERİ

Zihnimizin bir özelliği haline gelmiş olan geçmişle hesaplaşma ve pişmanlıklar ile gelecek endişesiyle önlem almaya çalışmamız gün içinde dikkatimizin dağılmasına sebep olur. Bunun sonucu olarak yaptığımız işe odaklanamayız ve ortaya yeni yanlışlar ve hatalar çıkar. Bu defa onlarla ilgili pişmanlıklar bizi yine andan uzaklaştırdığı gibi onları düzeltmekle öyle vakit kaybederiz ki yeni işlere başlayamayız. Bu sarmaldan çıkmanın yolu anda kalmayı öğrenmek ve bunun idmanı sayılan meditasyon tekniklerini hayatımıza nasıl geçireceğimizi anlamaktan geçer. Tıpkı bedenimizin fit olması için çeşitli egzersiz çalışmaları gibi zihnimiz için de egzersizler mevcuttur. Önemli olan nasıl ve ne zaman ne yapacağını bilmektir.

HİKAYEN OLMASA SEN KİM OLURDUN?

Yaşadıklarımızla ilgili zihnimizde yazmış olduğumuz hikayeler ömür boyu bizimle birlikte gezerler. Hatta öyle ki uyurken bile bizi rahat bırakmazlar. İnsan, doğası gereği sürekli haz peşinde iken yazdığı hikayelerin acısı altında ezilir ve bir müddet sonra başa çıkamaz olur. Bu noktada ‘farkındalık’ denen beceriye ihtiyacı vardır. Bu becerinin kazanılması ile birlikte içimizden yeni bir ‘ben’ doğar.

YARGILARIMIZ VE ÖNYARGILARIMIZ İLE NE YAPACAĞIZ?

Önyargılarımız otomatik hale gelmiş düşünce kalıplarımızdır. Toplum, aile, okul, arkadaş, iş çevrelerinde her an yenileri eklenmektedir. Yargılarımız ise düşünce ve duygularımızın bizi ele geçirme yoludur. Özellikle Byron Katie’nin ‘the work’ yöntemi ile çalışarak onları kendimize faydalı hale getirebiliyoruz.

UZLAŞMA KÜLTÜRÜ NASIL BİR ŞEY?

Diğer modüllerde zihnimizin işleyişi hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olup idman yaptığımız zaman kolayca ve doğal olarak elde edebileceğimiz uzlaşma kültürünün içselleştirilmesi ve bir çeşit test edilmesi gerekmektedir. Sonuçta haklı olmak ve mutlu olmak bizim için ne zamanlar önemli ve seçimlerimizi hangi yönde yapmalıyız?

DENGE NEDİR?

İçimizdeki eril ve dişil tarafı dengeye getirmeden hayatımızın dengeye gelmesi mümkün gözükmüyor. Hayat içerisinde dengede olma hali insanın mevcut potansiyellerini en iyi şekilde gerçekleştirmesine kapı aralıyor. Bu modülde yapacağımız çalışmalarla içsel dengenin nasıl bir şey olduğuna dair farkındalıklar elde edecek, dönüşümler yaşacağız.

GENEL BAKIŞ

5 Modülde yaptıklarımızın hepsini bir arada kullanma becerilerini geliştirmek üzere genel bir bakışla programı tamamlayacağız. Yeni ve iyi bir yaşam olasılığını hissetmeye başlayarak programı sonlandıracağız.

Eğitmen

Ayşe Alaettinoğlu

0/5
1962 yılında Alanya’da dünyaya geldi.1982 yılında Avusturya Lisesini bitirdikten sonra 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu.Çalışma hayatına bir dış ticaret firmasında yönetici olarak başladı ve halen aile mesleği olarak turizim ve otelcilik sektöründe faaliyet göstermektedir.Gençlik yıllarından beri insana dair felsefe ,sağlık ,psikoloji, ruhsal alanlara İlgi duymuş, bunun sonucunda eğitimler alarak kendini geliştirmiştir.Bio enerji ve rüya Rehberliği uzmanlığı sertifikalarını almış ve bu alanlarda faaliyet göstermeye devam etmektedir.2020 yılında Yasemin Conker ile tanışmış, İyi Olmak Mümkün programlarına katılarak  yaptığı içsel çalışmalarla kendini keşfederek dönüşüm yaşamıştır . Kendi potansiyelinin ortaya çıkması İYİ OLMAK MÜMKÜN uygulamalarının  herkes için faydalı olabılecegını inanmıştır. Dolayısı ile İyi Olmak Mümkün eğitim proğramlarını tamamlamış , projelerinde aktif yer almıştır. Hayatın her alanında kendinin en iyi versıyonuna ulaşan kişilerin dünyanın  iyileşmesine katkı sağlayacağını düşünmektedir.
Daha fazla

Bir değerlendirme yazın

3,600.00

Seviye
Başlangıç
Süre 12 saat
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price