İyi Olmak Mümkün Programı

Page Link
Share On Social Media

Kurs Hakkında

İyi Olmak Mümkün programı’na katılanlar ,Yasemin Conker’in hayatı boyunca derlediği en etkili çalışma yöntemlerini öğrenir ve pratik eder. Dolayısıyla hayatlarının her alanında kendi üzerlerinde veya sevdiklerine çalışmalar yapabilirler.

Program 6 modülden oluşmaktadır.

Programa katılım için lütfen formu doldurunuz

Program ücreti indirimli 1.200 TL’dir. Katılımcılarımız eğitim tarihinden önce WhatsApp üzerinden bilgilendirilmektedir.

İyi Olmak Mümkün Programı’na kaydınızı tamamlamak için,

İyi Olmak Mümkün Eğitim Kültür Sanat Spor ve Sağlık Vakfı’na ait, aşağıda IBAN No’su olan hesaba (Vakıfbank) program ücretini yatırabilirsiniz. Ücreti yatırırken ‘’EĞİTİM’’ başlığı altında yatırmayı, faturanız için il ve ilçe bilgisi yazmayı unutmayınız. Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra, dekontu 0533 556 82 70 numaralı WhatsApp hattına iletebilirsiniz.

HESAP NO: TR17 0001 5001 5800 7315 7549 62

Show More

What Will You Learn?

• İyi Olmak Mümkün Programı’na katılanlar hayatım boyunca edindiğim tecrübelerden derlenmiş en etkili çalışma yöntemlerini öğrenir ve pratik eder. Dolayısıyla hayatlarının her alanında kendi üzerlerinde veya sevdiklerine çalışmalar yapabilirler.
  • Program 6 modülden oluşmaktadır.
  • Ayrıca program mezunları Özel Facebook Grubu‘na katılım hakkı kazanarak, bilgilerini sürekli pekiştirebilecek, grup içerisinden destek alabilecek, diğer katılımcıların deneyimlerine tanık olabilecek ve kendi deneyimlerini paylaşabilecek.

Course Content

ANDA KALMANIN FAYDALARI VE TEKNİKLERİ

HİKAYEN OLMASA SEN KİM OLURDUN?

YARGILARIMIZ VE ÖNYARGILARIMIZ İLE NE YAPACAĞIZ?

UZLAŞMA KÜLTÜRÜ NASIL BİR ŞEY?

DENGE NEDİR?

GENEL BAKIŞ